Yaki udon - nudelwok med färs, broccoli och spenat

Tid60 min
SvårighetsgradMedel
Kommentarer(0)

(4) · 4 röster

Välkommen till en smakäventyr som kommer att kittla dina sinnen! Föreställ dig en gyllene habanerosoppa, där varje sked är en fest av hetta och sötma. Denna ljuvliga komposition av chili, paprika och vitlök skapar en symfoni av smaker som dansar på tungan. För att fullända din kulinariska skapelse, addera ett stänk av rödvinsvinäger och en kyss av honung – en perfekt balans av fräschör och djup. När soppan skänker sig själv till din tallrik, toppa med knapriga vitlökskrutonger som ger en härlig kontrast och dekoration av koriander som lyser upp hela rätten. Servera den i sin kalla, härliga glans och låt festen börja!

Ingredienser

Soppa

  • 1/2 habanero chili
  • 1/2 gul lök
  • 2 gula paprikor
  • 8 gula tomater
  • 1/2 gurka
  • 1/2 msk salt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 tsk honung
  • 2 dl is
  • 1 msk färsk koriander

Krutonger

  • 20 g smör
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 skivor vitt lantbröd

Följ dessa steg

Vad tyckte du om receptet?

Nuvarande medelbetyg: 4 (4 röster)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *